Det bliver snart muligt at slette billeder fra fotostream

Da iOS 5 udkom, var det med mange nye funktioner, deriblandt fotodelings-tjenesten fotostream. Fotostream synkronisere dine billeder via iCloud. Det vil sige hvis du tager et billede med din iPhone, så dukker billedet automatisk frem på alle de Apple enheder du har, f.eks. Apple TV.

Jeg bruger funktionen ofte, men det er ét problem. Når man tager et billede, så bliver billedet med det samme tilføjet til fotostream, men hvad nu hvis man har taget et dårligt billede som man gerne vil slette igen? Det kan man faktisk ikke. Apples kundeservice har fået store klager over den manglende funktion, og nu ladet det til at muligheden for at slette, er lige på trapperne.

Apple har sendt iOS 5.1 beta 2 til alle udviklere og i denne opdatering er det muligt at slette billeder fra fotostream. Inden for de næste par uger burde opdateringen være frit tilgængelig.

Skriv kommentar


to + = fem

8 kommentarer

  1. Thomas

    Dejligt det manglet også

  2. David P. S.

    God hjemmeside du laver.

    En lille grammatikrettelse:
    Husk; nutids-r.. Så flyder det meget bedre…. :)
    Eksempel:
    ” …Fotostream synkronisere dine billeder via iCloud…”
    Du kan tjekke ved at indsætte “spise” som udsagnsord i stedet.
    Godt nytår

  3. Cecilie

    Hvor kan man hente den opdatering henne?

  4. Man kan ikke hente opdateringen endnu. Apple har den i beta 3 nu, så den burde være lige på træpperne.

  5. Michelle

    Hejsa. Jeg har kommet til at slå fotostream til ved et uheld. Jeg vil meget gerne slå det fra igen, da min mor også kan se alle mine billeder så. Ved i hvordan man gør?

  6. Krøyer

    @Michelle > gå ind i indstillinger>iCloud>Fotostream og slå den fra

  7. Jacob

    Er det bare mig eller kan man stadig ikke slette billeder fra fotostream??

  8. Det er ikke bare dig. Apple lader vente på sig. Jeg skriver selvfølgelig en nyhed om det lige så snart man kan.