Bluetooth tastatur kommer til Apple TV med iOS 5?

9 to 5 mac har opdaget nogle meget tydelige tegn i iOS 5 beta, som er den kommende opdatering til Apple TV. I koden fremgår det at det vil blive muligt at benytte sig af et trådløst bluetooth tastatur til at betjene Apple TV med.

Apple TV 2 er faktisk rent fysik klar til at bruge bluetooth, da der allerede er en Wi-Fi/bluetooth chip indbygget i maskinen, den er bare ikke aktiveret via software endnu, men dette vil højst sandsynligt ske i den kommende opdatering der kommer til september i år.

Men hvad vil et tastatur kunne bruges til? Vi kan jo allerede tilgå Apple TV ved hjælp af remote appen på iPhone, iPad og iPod Touch og dermed frembringe tastaturet på enheden. Men tastaturet kan også åbne døren til en helt anden verden hvis der samtidig kommer en App Store til Apple TV. Tastaturet kan bruges til eksempelvis web browsing, kontrol af spil, eller skrive beskeder.

Skriv kommentar


+ fem = elve

1 kommentar

  1. jan mattsson

    Hej, Jeg har brug for noget support. Er det muligt at bruge sit trådlöse apple tastatur til Apple tv den nyeste version – og kan man browse på Apple TV – faktuelt vil jeg gerne kunne streame DR Bonansa programmer via Apple tv. Ser frem til en fyldestgörende svar. Mvh
    Jan