Apple TV til Danmark på onsdag?

I skrivende stund kan man ikke købe Apple TV (2. generation) i Danmark, det er kun USA, Canada, England, Tyskland, Frankrig og Australien som har glæden af det. Angiveligt skulle det være fordi man i de pågældende lande kan leje film og TV-serier i iTunes, det kan man ikke i den danske iTunes store.

Det var 1. oktober at man kunne begynde at købe Apple TV og nu er der rygter der siger at Apple TV vil kunne købes her i Danmark på onsdag, altså 1. december. Det er David Guldager fra TV2 Beep som i Go’ Morgen Danmark siger at han har gode kilder som fortæller at der vil blive åbnet op for at leje film og TV-serier i den danske iTunes Store og mon ikke Apple TV så også bliver frigivet ved samme lejlighed.

Jeg tilføjer en ny artikel her på Apple-TV.dk lige så snart jeg får oplysninger om hvornår vi ser Apple TV her i Danmark, så følg med!

Hvad tror du? Hvornår ser vi Apple TV til salg i Danmark og hvad bliver prisen?

Foto: Christian Balsløv, Dannebrog

Opdatering
Det blev desværre ikke i denne omgang vi fik Apple TV til Danmark. Det ville ellers være oplagt nu her til julesalget. Er du en af dem som bare ikke kan vente til Apple TV kommer til Danmark, så læs denne artikel som fortæller hvordan man køber den fra USA.

Skriv kommentar


+ seks = ni

2 kommentarer

  1. Kasper

    Apple tv er kommet til Danmark du kan købe det for 999 kr på redcoon.dk det har været længe tilgænligt

  2. Hej Kasper.
    Apple TV kom til salg på redcoon.dk 5. januar 2011. Som du kan se her på siden, så er denne artikel skrevet 29. november 2010. Jeg vil ikke bruge tid på at opdatere gamle artikler.