Apple TV sælger nu bedre end Microsoft Xbox 360

xbox360

Tim Cook har præsenteret Apples finansielle tal fra tredje kvartal i år og salget af Apple TV er fortsat i stor fremgang.

I løbet af sidste kvartal er der blevet solgt 1.3 millioner Apple TV, hvilket er en stigning på 170% sammenlignet med samme kvartal sidste år.

GeekWire nævner at salget nu faktisk overgår Microsoft Xbox 360, 1.1 million mod 1.3 milllion. Det må da siges at være ganske godt gået af et “hobby produkt”.

Tim Cook siger at Apple fortsat vil “hive i trådene” og se hvor Apple TV tager os hen. Det er bestemt interessant med Apples måske kommende fjernsyn i tankerne.

Skriv kommentar


to + otte =

7 kommentarer

 1. Camilla

  Hej,

  jeg har netop købt et apple tv, og er ved at sætte det op til netflix. Jeg har oprettet en iTunes bruger der kommer fra USA, har købt iTunes gavekort, har sat aplle tv og min macbook air op til at være i USA – jeg har bare et problem… Når jeg skal se netflix, bliver jeg bedt om at indtaste CVV – altså de sidste 3 cifre på visakortet, men det skal jeg jo ikke bruge. Jeg kan ikke google mig frem til noget som helst om det – er der andre der har prøvet det/ved hvordan jeg kommer fri af det??

  VH Camilla :)

 2. Peter

  Hvorfor skal du ikke bruge CCV?

 3. Camilla

  Som jeg har forstået det, så skal jeg ikke bruge det når jeg har købt iTunes giftcard og “lader som om” at jeg er amerikansk statsborger så jeg kan få appleTV til at tro at den er i USA… Hvis jeg indtaster mine kreditkort oplysninger, så vil den vil “afsløre” at jeg er i Danmark, og dermed ikke kan få adgang til Netflix. Eller er det forkert forstået?? :/

 4. Peter

  Jeg forstår ikke lige hvad du vil bruge et iTunes giftcard til. Tvivler meget på at Netflix kan betales med det, eller er det fordi du forveksler Netflix med muligheden for at købe film i iTunes? Jeg har blot angivet en fiktiv US adresse, og de kan åbentbart ikke se at mit Visa-kort er dansk (fra Jyske Bank). Det kræver selvfølgelig også unblock-us, men det går jeg ud fra du har sat op.

 5. Esben

  Apple er til de ikke så kyndige edb-brugere. Det ses tydeligt her…

 6. Peter

  @Esben: Det var da en underlig kommentar? Jeg har arbejdet med IT professionelt i 17 år og haft utallige gadgets – men jeg er altså ukyndig fordi jeg er glad for mine Apple produkter? Jeg tror vist nærmere det er dig der ikke er kyndig nok til Apple produkter :-)

 7. Camilla

  Kan man se en kommentar jeg har lagt herinde i dag d. 6. august?