Apple TV er tænkt med ind i designet på Bang & Olufsens seneste fjernsyn

6880-V1-12CO-02

Bang & Olufsen har startet en helt ny produktserie de kalder “Play”. Blandt denne serie er de nu kommet med et nyt fjernsyn, hvor de har lavet et rum på bagsiden, der er dedikeret til Apple TV.

Fjernsynet hedder BeoPlay V1 og er en del af play-serien, der til forskel for Bang & Olufsens andre produkter, har en drastisk lavere pris end man er van til. Fjernsynet kan fås i 32” og 40” fra en pris på ca. 18.000 kr,-

Det særlige ved dette fjernsyn er, at de har valgt at tænke Apple TV helt ind i designet. På bagsiden af fjernsynet finder man et lille rum der er stort nok til et Apple TV 2 og 3. Så behøver du ikke have boksen stående fremme.

Bang & Olufsen skriver på deres hjemmeside:
Vi tror på at være åben over for en spændende og foranderlig verden. Det er derfor, vi bygger vores produkter til at spille godt med markedets førende teknologier, der vil gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Vi mener, at det indhold, du vil nyde på dit tv i fremtiden leveres i bits og bytes. Det er derfor BeoPlay V1 er bygget til at vise indhold fra flere enheder, og endda har plads, så du kan skjule dit Apple TV på bagsiden.

Den skarpe læser her på Apple-TV.dk vil måske tænke hvordan man kan styre Apple TV, hvis det ligger pakket væk i bagsiden på et fjernsyn? Apple TV har en infrarød fjernbetjening der kræver at man nærmest direkte peger på Apple TV, før den opfanger signalet.

Dette problem har Bang & Olufsen selvfølgelig løst. Idéen med fjernsynet er bland andet at man får samlet alle sine fjernbetjeninger i én universal fjernbetjening der følger med fjernsynet. Fra denne fjernbetjening kan man stye Apple TV, da man skal tilslutte sit Apple TV det de kalder en ir-blaster, der har til formål at opfange alle de infrarøde signaler og kommunikere dem videre fra fjernsynet til Apple TV.

Skriv kommentar


syv + fem =