Apple-TV.dk har fået komplet makeover

Helt nyt responsivt design

2
  nyt-design-apple-tv copy

  Efter nogle år med det gamle design her på siden, var det nu tid til en komplet makeover.

  Design
  Udgangspunktet har været at det skal være moderne, let at navigere rundt i og tilgængeligt på alle enheder.

  Særligt det sidste har haft stor fokus. Tidligere har Apple-TV.dk været delt op i to hjemmesider, et til computere/tablets og et til smartphones. Ulempen ved dette er, at man fra mobilsitet ser en skrapet version af siden og dermed mister funktionalitet i forhold til computerversionen.

  Det nye design er responsivt, hvilket vil sige at det automatisk tilpasser sig størrelsen på den enhed du benytter til at besøge hjemmeside med. Du har altså de samme funktioner uanset om du besøger siden via en smartphone, tablet eller computer.


  Forum
  Vores forum har også fået en opgradering. Vi har flyttet platform til et nyt system der hedder bbPress, hvilket anses som en af de absolut bedste forums til WordPress – hvilket er det system hjemmesiden bygger på.

  Vores forum er også resonsivt, hvilket vil sige at du nu kan fortsætte den livlige snak fra mobilen. Alle indlæg og svar fra det gamle forum er selvfølgelig flyttet med over i det nye.


  Kommentarer

  Jeg elsker når der er kommentarer til indlæg på siden! Det er fedt at følge med og se hvad folk mener om de nyheder Apple kommer med. Derfor er mulighederne for at kommenterer også blevet forbedret.

  Det er nu muligt at vote en kommentar op eller ned ved at trykke på én af de to pile til højre for hver kommentar. Man kan også svare andre kommentarer direkte, uden at komme nederest i bunken.

  Du kan nu også få dit billede på din kommentar. Vi benytter et system der hedder Gravatar. Det er en global avatar og det betyder, at har man først en gang tilknyttet et billede til sin mailadresse hos Gravatar, så virker det på alle sider der understøtter dette.

  Jeg vil derfor stærkt anbefale dig at gå ind på da.gravatar.com og oprette din egen gratis bruger, hvis ikke du allerede har en. Når brugeren er oprettet vil dit billede automatisk komme på de kommentarer du har skrevet her på siden, der har samme e-mail-adresse som din.


  Børnesygdomme

  Vi har testet den nye opsætning på alle mulige leder og kanter, men skulle du opleve uregelmæssigheder, så er du velkommen til at skrive en kommetar, så det kan blive rettet! :-)

  Skriv kommentar


  fem + en =

  2 kommentarer

  1. Esben

   Du skal da ha thumbs up for det nye design, det virker rigtigt lækkert ;)

  2. Marvin

   Det er flot og finpudset, de har dog ikke fixet den meget langsomme buffertid deres trailer app der gør den stort set uanvendelig. Netflix fungerer dog rimeligt upåklageligt.