Apple TV 2 kan købes parallelimporteret fra danske webshops

Det er efterhånden blevet meget nemmere at købe Apple TV 2 end det hidtil har været. Førhen skulle man bestille sit Apple TV fra USA, men nu begynder der at dukke parallelimporteret Apple TV 2 op på danske webshops til en fornuftig pris.


Amazon.co.uk 791 kr + Gratis forsendelse = 791 kr,-

Expansys.dk 893,89 kr + 114,82 kr forsendelse = 1008,71 kr,-

Pixmania.dk 939 kr + 81 kr forsendelse = 1020 kr,-

Redcoon.dk 999 kr + 69 kr forsendelse + 7,50 kr transportforsikring = 1075,50 kr.-

OBS! Det er ikke den endelige danske udgave af Apple TV 2 man kan købe i disses shops. Du kan se en opdateret liste med priserne her!

Jeg har snakket med redcoon.dk og de kan fortælle at deres Apple TV er parallelimporteret fra Tyskland. Du skal derfor regne med en manual på tysk/engelsk, men til gengæld er strømstikket dansk.

Jeg ved ikke hvilke strømstik det følger med i de andre webshops, men skulle det vise sig ikke at være dansk, så kan man bestille et dansk strømstik for 19 kr hos av-cables.dk.

Skriv kommentar


en + = tre

20 kommentarer

 1. Jacob Holm Laursen

  Jeg har lige bestilt mit Apple Tv 2 fra Amazon.uk.co

  Pris for Apple TV + 2m HDMI + porto er 911 kroner.

 2. Brian Vang Olsen

  Jeg har købt min hos http://www.apple.de til 119 Euro inkl. moms. De sender fragtfrit, så alt i alt 890,-
  Jeg ved godt det ikke kan lade sig gøre :-), men det kan det altså alligevel. Når man bestiller, skriver man sin adresse/Denmark, og når man skriver sin by skriver man By/Denmark. Dernæst sætter man et nul foran postnummeret, i mit tilfælde 06580 Vamdrup/Denmark. Bestilte torsdag d. 13/1/2011. Da jeg kom hjem d. 18/1-2011 lå der en sød lille pakke fra Apple.de indeholdende mit ny appletv.
  Fik tippet af en gut der hedder Palle i et andet forum som er på dette link:
  http://www.kennethlund.dk/2011/01/05/appletv-2-er-nu-pa-lager-i-danmark-hvor-dansk-webshop-sælger-den-til-under-en-tusse/
  Synes bare lige jeg ville dele

  MVH.
  Brian

 3. Hej Christian,
  Hvordan er stikket på apple tv fra usa? skal man ikke bruge en transformer for at kunne give den strøm?

  • Du kan bare smide det stik ud som du får med når du køber Apple TV fra USA. Et nyt dansk stik koster 19 kr. :-)

 4. Frank

  Lige et spørgsmål: Når jeg har købt Apple TV kan jeg streame billeder, video etc. fra iTunes på min iMac, fint. Forbindelsen er HDMI fra Apple TV til skærmen, fint.

  MEN jeg vil 1. afspille lyden over mit surround-anlæg og 2. jeg har også en MacBook med et andet iTunes bibliotek.

  Kan jeg forbinde til surround-anlægget og et andet iTunes bibliotek?

 5. Jacob Holm Laursen

  Så er mit Apple TV kommet fra Amazon.co.uk :-)

  På plus-siden tæller:
  De sender det gratis og du behøver ikke at “snyde” for at få dem til at sende til Danmark

  Både godt og skidt:
  Deres priser svinger meget. Nogle dage koster det 99 Pund, andre dage koster det 95 eller 91 pund. Her gælder det om at være vågen og slå til på rette tidspunkt

  På minus-siden tæller
  Leveringstiden. Jeg bestilte mit Apple TV den 21. januar. De sendte det fra UK den 24. januar, men det kom først frem i dag d. 3. februar.

 6. frank

  Idag har jeg løbet en Apple tv fra apple.de uden problemer (EUR 119). Har netop fået en mail om at den er sendt. Spændende….!

 7. Christian

  Spændende! Det bliver fedt at åbne den og få taget den i brug :D

 8. Kasper

  Hej alle. Lige prøvet at bestille Apple tv 2 på amazon.co.uk men de vil ikke acceptere min dk- adr. ” due to delivery restrictions”. Hvordan har i andre fået ordren igennem og fået sendt til Danmark.
  Ville sætte pris på et hurtigt svar. .
  Pft
  Kasper

 9. Anne

  Hej alle. Hvordan ser det ud med menusprog på enheden, når man køber fra eksempelvis apple.de? Hvis det er tysk, kan man i så fald lave det om til enten dansk eller engelsk?

 10. Hej Anne.
  Selve Apple TV boksen er identisk ligemeget hvor i verden man køber den. Derfor kan du trygt købe den fra Apple.de. Når man starter den op første gang, bliver man bedt om at vælge sprog, og her vælger du bare dansk :-)

 11. Anne

  Fantastisk, mange tak for svar! :-)

 12. Kurt

  Jeg fik et familiemedlem til at tage en med hjem fra New York til $99. Det blev kr. 520. Jeg var i London før da, og der skulle de have £99! Men altså kr. 520, og jeg er meget tilfreds :o) Jeg smed den amerikanske netledning ud og fandt en dansk, jeg havde liggende. Jeg sad med helt tilbagestrøget hår, da jeg installerede (SÅ enkelt :) og var dybt imponeret over brugervenligheden og især muligheden for at se YouTube i HD.

  Eneste hage: Jeg har kun 12 måneders garanti mod 24 måneders reklamationsret, hvis den var købt i DK.
  Men, vær på vagt, hvis du drømer om at få sendt en fra USA. Da risikerer du, at den bliver fanget i Kastrup, og det kan nemt koste dig omkring 50% oveni. Og så fordamper fidusen.

 13. panda

  Jeg har lavet det samme nummer som Kurt og fået den købt hjem fra NY til $99 ~520 DKKR og så ryger der lidt sales tax oveni – fedt når man har muligheden for at kunne gøre det! :D Jeg var dog ikke klar over at HDMI kablet skulle købes ved siden af, så det er jeg ved at bestille, samtidig med et strømstik der passer til vores stikkontakter – takker mange gange for linket til av-cables.dk ;)

 14. Troels Seberg

  Hej.

  Hvad er forskellen fra Apple Tv og Apple Tv2?

  Den eneste grund til jeg ikke har købt apple tv i stedet for WD TV Live er opløsningen på Apple Tv er 720p hvorimod WD TV LIVE er op til 1080p.

  Kan Apple Tv 2 kører 1080p?

  PFT!

 15. Rasmus

  Appel tv 3 er i hd altså 1080p men der er endnu ikke et jailbreak

 16. thas

  kan jeg købe apple tv 2 nu