Apple solgte 1,4 millioner Apple TV’s over de sidste 3 måneder

  Apple har netop præsenteret deres kvartalsregnskab, og endnu en gang slår de deres egen rekord. Apple havde indtægter på 46.330 millioner dollars og et nettoresultat på 13.060 millioner dollars.

  Men hvad der måske er mere interessant, er at der faktisk blev solgt hele 1,4 millioner Apple TV’s i løbet af sidste kvartal.

  Den nuværende udgave af Apple TV blev udgivet i starten af det finansielle år 2011 og sammenlagt vil det sige at der er solgt 4,2 millioner enheder af Apple TV 2.

  Antallet af solgte Apple TV vokser dermed eksplosivt, men alligevel kalder Apples nye direktør, Tim Cook, Apple TV for en hobby. Det begrunder han ved at Apple TV faktisk bliver solgt til så lav en pris, at det faktisk kun lige akkurat giver overskud.

  Ved et spørgsmål fra en analytiker, angående Apples fremtidsplaner med TV i stuen, undgik Tim Cook spørgsmålet og svarede:

  “We continue to add things to it, and I don’t know about you but I couldn’t live without it. We continue to pull the strings and see where it takes us.”

  Skriv kommentar


  fem + = ti