Apple præsenterer en ny måde at læse bøger på – uddannelsesevent i New York

Apples uddannelsesevent blev afholdt her til aften i New York. Der var, som jeg havde forventet, ikke tale om en produktlancering, som f.eks. en ny iPad. Apple har set at uddannelse har ændret sig meget igennem tiden, men én ting der ikke har ændret sig er bøger. Det vil Apple gøre noget ved.

Bøger har samme gamle form der vejer meget og kan være fyldt med gammel viden der ikke kan opdateres, når først bogen er trykt.

Apple præsenterede derfor iBooks 2 til iPad, der er en endnu bedre app til at læse bøger. Derudover blev der også frigivet en app kaldet iBooks Author til Mac App Store, der gør det muligt at lave spændende interaktive bøger til iPad. Begge apps kan hentes gratis.

Der kan læses mere om iBooks Textbooks på Apples hjemmeside.

Skriv kommentar


to + = seks

1 kommentar

  1. Harry

    Det er ihvertfald EN løsning på mange problemer der apple kommer med… men ibooks author kommer kun til Mac som jeg kan læse det… så det løser ikke meget.. men er stadig en STOR forbedning.. og hvis de sælger licens til deres nye “Epub/ibooks” format så de kan laves på windows også…der er jo er flest windows.. ville det sparke røv…

    ser dog helt en windows version af ibook author.

    men meget velkommen nyhed helt sikkert!