Apple holder WWCD konference 6.-10. juni

Apple har meldt ud at de holder WWDC fra 6. til 10. juni 2011. WWDC står for World Wide Developers Conference, og det er meget interessant da det er ved denne konference Apple plejer at præsentere ny iPhone og nyt iOS. Et lille sidespring er at der går rygter om at iPhone 5 og dermed også iOS 5.0 først vil blive udgivet til efteråret denne gang, men det er en anden ting.

På apple.com finder man ovenstående billede, og man plejer at kunne tyde udfra billedet, hvad der kommer til at ske til konferencen. Apple skriver blandet andet at man vil komme til at opleve en forsmag på fremtiden indenfor iOS.
Gad vide om der også er en stor software opdatering med til Apple TV? Måske den længe ventede App Store til Apple TV?

Her på Apple-TV.dk glæder jeg mig og jeg håber der kommer til at ske noget Apple TV-relateret til konferencen. Jeg holder jer selvfølgelig opdateret – det bliver spændende!

Skriv kommentar


+ to = fem

2 kommentarer

  1. Ja, det bliver spændende nok at se hvad de vil vise os denne gang.
    Der er bare en dårlig ting ved dette års WWDC, det er kun software.. Der er intet hardware at vise i denne omgang.. Så der er nok ikke noget om iPhone 5..

  2. Som du siger, vi må se tiden an :-)
    Jeg er dog stadig en lille smule skeptisk hvad de rygter angår. Det lyder mystisk hvis de skal bryde det mønster de har haft de sidste 4 år.