Apple har i stilhed opgraderet Apple TV

apple_tv_2013_lille

Uden et event eller andre udmeldinger fra Apple, er der kommet et forbedret Apple TV på markedet. Ændringerne er dog så små, at det åbenbart ikke var et event værd.

Ændringerne i det nye Apple TV er kun hardwarerelateret og man får derfor ingen nye funktioner som bruger af Apple TV.

Apple har lavet forbedringer ved deres A5 processor der er hjernen i Apple TV. Processoren er blevet komplet redesignet og gjort mindre, og en mindre processor er ofte ligmed et mindre strømforbrug – det gælder også i dette tilælde. Det nye Apple TV bruger således kun halvt så meget strøm i forhold til sin forgænger.

Der er altså kun sket hardwareændringer i det nye Apple TV. Du som forbruger vil ikke kunne mærke forskel på Apple TV 3 og den nye version, hvilket sikkert også er grunden til at Apple stadig kalder det nye Apple TV for Apple TV 3. (3. generation). Eller kodenavnet A1469.

Jeg har længe snakket om en App Store til Apple TV og jeg tror 2013 bliver året det sker, alt andet ville være dumt. Med en så “lille” ændring må Apple TV altså allerede være godt gearet til at kunne håndtere apps. Det er altså bare et spørgsmål om en software opdatering. Vi må se tiden an og se hvad der sker.

Skriv kommentar


+ fem = tretten

2 kommentarer

  1. Hvordan sikre man sig at man køber den nye 2013-version, med lavt strømforbrug? …er der synlig forskel på kassen (produktnr. el andet)