Apple frigiver Apple TV 4.4.4 opdatering

Apple har netop udgivet en meget lille opdatering til Apple TV, version 4.4.4, der kun løser et par småfejl som de fleste slet ikke vil lægge mærke til. Se at få jeres udstyr opdateret :-)

Det er rart at vide Apple arbejder så meget på softwaren som de gør. Sidste år var der ikke noget nær så mange opdateringer til Apple TV som vi oplever i øjeblikket.

Skriv kommentar


fem + to =

16 kommentarer

 1. jacob schultz

  Hej er der andre der har haft problemer med apple tv efter softwareopdagingen. Jeg bruger un-blockus.com, som er en service med en dns server til at kører netflix, men jeg kan ikke få det til at virker mere.

  er der noget der har en godt råd?

  mvh jacob

 2. jacob schultz

  Nm . man skal bare restore apple tv, så virker det:)

 3. peter tramm

  mit appeltv står og blinker hurtig hele tiden og der kommer ikke noget frem på tv.
  ps det har virket ???

  -2
 4. Danibo77

  Har en tethered jailbrake… holder meg til den til det blir nødvendig med en restart :)

 5. storgaard

  FireCore “praler” med, at de har en untethered jailbreak til 4.4.4
  Er der nogen herinde, der har verificeret, om den virker?

 6. storgaard

  Nu har jeg selv prøvet, og jailbreak virker fint untethered med aTV 4.4.4 – dog måtte jeg lige lave en ekstra boot (power kabel ud – power kabel ind) for at få den til at starte op.
  aTV Flash (black) 1.1.1 blev også installeret uden problemer.

 7. Slorup

  Ingen problemer her heller. Hverken med Firecores JB eller at få aTV Flash (Black) på plads.

  Det er derimod ikke lykkedes mig at få Icefilms til at virke endnu på 4.4.4. Er det lykkedes for andre?

  /Slorup

 8. Karlos

  HELP! Vi er nogle stykker der har samme problem. Det drejer sig om at filmen over netflix stopper/lakker i utide? det er som om at den ikke kan “nå” at streame/oploade den. Kan det muligvis skyldes at det kører trådløst ? kan man sætte netkabel i ?

  Help please !

 9. storgaard

  Hmm – du kan sagtens sætte et netværkskabel i den i stedet for at køre trådløst, og det KAN også være, at det er årsagen til jeres problemer, men det afhænger jo af, om I kan modtage datastrømmen hurtigere end den bliver afspillet. Hvis doenload hastigheden fra Netflix er for langsom så bliver I jo nødt til at lade den loade en del forud inden I kan afspille uden pauser

 10. iBror

  Jeg har kæmpet en brav kamp gennem de sidste par dage med at opdatere til den jailbreakede 4.4.4. FireCore-programmet downloader, udpakker og installerer fint nok, men når iTunes prøver at restore, så får jeg konstant en 1604-fejlmelding. Ifølge Apples supportsider skyldes den fejl oftest dårligt kabel, USB-hubs mm., så det har jeg selvfølgelig omgået, og jeg har endda prøvet med to forskellige USB-kabler – selvom det et eller andet sted undrer mig, hvis det skulle være USB-kablets kvalitet, der skaber ravage nu, når det fungerede fint til de tidligere jailbreaks.

  Nogen der har haft lignende problemer og evt. har fundet en løsning? På forhånd tak.

 11. storgaard

  Min jailbreak gik fint, som jeg skriver ovenfor – dog måtte jeg lige forsøge to gange inden jeg fik aTV2 i DFU mode. Har ikke stødt på deciderede fejlmeddelelser fra iTunes.
  Hvad siger den, hvis du laver en restore i iTunes – altså til en original SW – giver det også fejl?

 12. iBror

  Så får jeg en 3194-fejl, som vist nok betyder, at Apple ikke længere signerer den gamle 4.3-firmware, hverken Apples ikke-jailbreakede eller eller FireCores jailbreakede – eller noget; jeg er ikke helt klar over, hvad det går ud på.

  To dage lå min ATV2 stendød, men på nærmest mirakuløs vis, da jeg prøvede for syvende eller otttende gang tidligere i dag, lykkedes det mig at få genskabt 4.3’eren med FireCores/Seasonpass. Jeg kan godt mærke, jeg ikke er vant til at arbejde med Apple hardware. Pt. virker den, og så får den lov til uanset firmwarens versionsnummer.

 13. storgaard

  Hmm – lyder underligt – vil det sige, at den ikke engang kunne opdatere til 4.4.4 – eller prøvede du slet ikke dén?

 14. iBror

  Jeg prøvede – i kronologisk rækkefølge:
  1) At opdatere Seasonpass 4.4.4. – Fik 1604 fejl.
  2) At nulstille, altså ikke jail-breaket 4.4.4. – Igen 1604.
  3) At genskabe jailbreaket 4.4.3 – Stadig 1604.
  4) Skifte til ny USB-port og pkt. 1-3 igen … stadig fejl 1604.
  5) Skifte til nyt USB-stick og igen pkt. 1-3 … stadig fejl 1604.
  6) Herefter kan jeg så ikke længere få liv i enheden. Når jeg sætter den til og tænder, er ikonet for “Tilslut til iTunes” på skærmen.
  7) Tænkeboks/pause.
  8) Tidligt i dag: Pkt. 1 og 2 igen – stadig fejl 1604.
  9) Variationer over USB-stik og endelig får jeg omsider pkt. 3 til at virke … det vil sige den firmware-version, som jeg oprindelig jailbreakede.

  Jeg synes selv, jeg er sådan rimelig teknisk funderet, men det her går alligevel over min forstand. Jeg synes, jeg har gjort hvad jeg kunne: Direkte USB-stick, god kvalitet USB-kabel, opdateret version af Itunes osv. Pt virker det, og mit største problem er, at jeg ikke kan få engelske undertekster på Netflix … men det overlever jeg jo nok.

 15. iBror

  Heureka! Så fik jeg has på banditten og installeret den nyeste, jailbreakede firmware.
  I fald andre står med samme problem, så prøv at kigge på jeres host-fil … min var temmelig rodet op pga. min webserver. Microsoft har et lille program på deres support-sider, der nulstiller host-filen.

 16. Mogens Kejser

  Mit appel TV står og blinker hurtig hele tiden, på fjernsynet viser den at den skal sættes til itunes med det lille usb stik lige under hdmi stikket! fint nok, så gør jeg det og den opdatere og gendanner, men så kommer der en boks op på computeren hvor der står (der er opstået en fejl nr 38) og så kan jeg ikk mere, jeg har skiftet usb stil og opdateret 40 gange nu med samme resultat, så fjernede jeg alt sikkerhed fra pc’en, igen uden resultat, den er ikke JB og har aldrig været det, jeg har prøvet at reset ved at holde de 2 runde knapper inde i 7 sekunder, det virker heller ikke:::hvad skal jeg gøre, håber i kan hjælpe, da vores datter bruger netflex hver dag…