Apple fjernsyn med App Store kommer muligvis til september

I følge Daily Tech, så er Apple klar med udgivelse af et Apple fjernsyn til september i år. Muligvis i samme periode som den kommende iPhone 5.

Der har i flere år gået rygter om at Apple arbejder på et fjernsyn til stuen, og jeg har også omtalt det tidligere her på siden, men nu er der endnu en gang dukket nye informationer op.

Man regner med at det kommende Apple fjernsyn kommer til at have Apple TV indbygget, så man ikke behøver have boksen tilkoblet særskilt. Det er ligesom tankegangen bag iMac, to produkter i én – regnekraft og skærm.

Apple fjernsynet kommer i følge rygtet også til at indeholde en App Store så man kan hente apps der er specielt lavet til at fungere på et fjernsyn. Hvis dette er rigtigt, vil det også sige at der vil komme en opdatering til Apple TV, hvor App Store selvfølgelig vil følge med. Det lader til at september vil blive en meget spændende måned.

Kilde: Daily Tech

Skriv kommentar


seks + fire =

1 kommentar

  1. Jonas winther

    Fedt, det er jo lige det som mangler i apple tv, app store. Det bliver vildt spændende om det bliver en realitet. Hvis det gør håbet jeg at de ikke overser danmark igen, som et marked.